Verzend-, retour- en betalingsinformatie

Verzendinformatie

Voor de verzending van uw pakket maken wij gebruik van PostNL. Als uw bestelling voor 16.30 is geplaatst zal deze in de meeste gevallen de volgende dag worden bezorgd. Het kan natuurlijk voorkomen dat een product niet voorradig is, als de levertijd langer dan 2 werkdagen zal zijn wordt er altijd contact met u opgenomen.

Hieronder vindt u een overzicht van de bezorgdagen die corresponderen met de besteldagen.

Besteldag (voor 16.30)

Bezorgdag

Maandag

Dinsdag

Dinsdag

Woensdag

Woensdag

Donderdag

Donderdag

Vrijdag

Vrijdag

Zaterdag

Zaterdag

Dinsdag

Zondag

Dinsdag

Zodra het verzendlabel van uw pakket is aangemaakt c.q. is verzonden, zult u een e-mail krijgen met daarin de ‘Track & Trace’ code van uw pakket. Via de PostNL website kunt u uw pakket volgen en kijken wanneer deze bezorgd zal worden.

 

Retourinformatie

Mocht u uw producten willen retourneren of omruilen, dat kan! Zodra u contact met ons opneemt zullen wij u voorzien van een retourlink. Hiermee kunt u een verzendetiket afrekenen en uitprinten. U betaald hiervoor geen €6.95 zoals bij het postkantoor, maar €5.95. Zodra u heeft afgerekend kunt u het label afdrukken en op het pakket plakken. Wij sturen u vervolgens kosteloos het juiste product toe.

Neem voor u een product retour zendt altijd even contact op met onze klantenservice.

U kunt de bestelling tot 14 dagen na ontvangst, zonder opgave van reden annuleren. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Indien u een niet passend product heeft besteld en deze wilt omruilen kan dit ten aller tijde, ook als de wettelijke 14 dagen verstreken zijn, omruilen. Mocht u het product niet willen omruilen maar enkel retourneren, dan zullen wij binnen 14 dagen het t0taalbedrag van de bestelling, inclusief verzendkosten, op uw rekening terugstorten. De kosten die u maakt bij het terugsturen van het product zijn wel voor uw rekening.

Betaalinformatie

U kunt bij ons op verschillende manier afrekenen. De twee makkelijkste betaalmethodes zijn betaling per iDeal en Paypal. Zo staat het geld direct op onze rekening en kan de order meteen verwerkt worden.

iDeal

Indien u met iDeal betaalt kunt u uw bank selecteren en vervolgens via de gebruikelijke manier afrekenen. IDeal is beschikbaar voor bijna alle Nederlandse banken en een klein deel van de Belgische banken

Mister Cash / Bancontact

Voor onze Belgische klanten hebben wij Mister Cash en Bancontact in aan onze winkel toegevoegd. Zo kunt u via uw Belgische bank eenvoudig afrekenen zodat uw bestelling direct verwerkt kan worden.

PayPal

U kunt ook afrekenen via PayPal. Hier zitten echter wel 2% betaalkosten aan gebonden.

Vooraf overmaken

Indien u voor ‘Vooraf overmaken’ heeft gekozen krijgt u van ons een mail met daarin het totaalbedrag en ons bankrekeningnummer. U kunt het bedrag dan middels internetbankieren naar ons overmaken.

Betalen bij afhalen

Indien u uw bestelling bij ons wilt komen afhalen, kunt u het bedrag ook pinnen of contant betalen. Indien u voor deze optie heeft gekozen zullen wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

© 2013 - 2024 Zaagkettingdirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel