Bladaansluiting van zaagblad controleren

Zaagbladen zijn er in allerlei soorten en maten. Allerlei kettingzagen hebben namelijk andere bladaansluitingen. Zodra u dit artikel heeft gelezen kan er niets meer mis gaan bij het bestellen van het juiste zaagblad.

Bij het vinden van het juiste zaagblad moet u er eerst achter komen welke steek, lengte en welke groefdikte het zaagblad heeft. Voor meer informatie hierover verwijs ik u naar het artikel over het vinden van de juiste zaagketting. Hierin staat uitgelegd hoe u de steek en groefdikte kunt achterhalen. De lengte van het zaagblad staat vaak ofwel vermeld op het zaagblad, of u kunt dit opmeten. Meet hierbij niet het hele zaagblad op, maar het deel dat uit de kettingzaag steekt.

De bladaansluiting moet natuurlijk ook kloppen, want anders past het blad niet op de zaag. Voor het achterhalen van de goede bladaansluiting kunt u een mal gebruiken. Klik hier om naar de mal te gaan. Let op: de mal beslaat meerdere pagina’s. U kijkt welke mal overeenkomt met uw oude zaagblad. TIP: print de mal uit en leg het zaagblad op de mal.

Mochten er verder nog onduidelijkheden zijn, of heeft u liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze klantenservice: 06 194 28 016 of info@zaagkettingdirect.nl

Bladaansluiting zaagblad verschil  Bladaansluiting zaagblad met mal vergelijken  Bladaansluiting zaagblad achterhalen met mal

Gerelateerde artikelen:

© 2013 - 2024 Zaagkettingdirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel