Echo CS7310SX 73.5cc kettingzaag met gratis 2 kettingen en 2l olie

Vorige Artikel 14 van 17 Volgende
€ 1.369,00 (inclusief btw)

Echo CS7310SX  nu met gratis twee kettingen en 2l olie

 

Echo kettingzaag CS7310SX professionele kettingzaag met magnesium carter. Echo, een merk dat staat voor betrouwbaarheid en absolute topkwaliteit. Deze Japanse kettingzaag is een van de beste kettingzagen die er momenteel verkrijgbaar zijn.

Super-professionele kettingzaag met lange slag motor: vergelijkbaar met 80 cc machines met een hoog zaagvermogen en koppel.
Een zeer goede controle over de ingevoerde lucht en een zeer goede afscheiding van stof voor hoge prestaties.

Met goed antivibratiesysteem en een carter met magnesium legering.
Een semi-automatisch decompressiesysteem voor een gemakkelijke start.

Super-pro zaagblad - Dubbele zaagkam

De Echo CS7310SX heeft een cilinderinhoud van 73.5cc een vermogen van maar liefst 5.6PK/4.1kW. De kettingzaag wordt standaard geleverd met een 60 centimeter zaagblad en een 1.5mm  3/8 zaagketting van 76 schakels. 

Wanneer u bij ons een kettingzaag koopt, zullen wij er zorg voor dragen dat u de kettingzaag gebruiksklaar krijgt afgeleverd. Daarom zullen het zaagblad en de ketting worden gemonteerd en de zaag zal worden afgesteld. Vervolgens zal de zaag worden verpakt en naar u worden toegestuurd. Omdat de zaag gebruiksklaar moet worden gemaakt zal de levertijd ongeveer 1-3 werkdagen bedragen. Mocht u een andere zaagbladlengte wensen, neem dan per mail of telefoon contact met ons op!

Onderhoud en garantie kettingzaag

Omdat Echo overtuigd is van de kwaliteit en duurzaamheid van deze zaag krijgt u op deze  kettingzaag maar liefst 2 jaar garantie! als professioneel gebruiker en 5 jaar als particulier gebruiker, na registratie bij www.echodependonit.com/nl Mocht uw machine voor onderhoud of een garantiekwestie door onze monteurs worden nagekeken? Dan sturen wij u kosteloos een verzendlabel toe. Het enige dat dan rest te doen is de zaag verpakken en naar het postkantoor brengen.

Mocht u nog vragen hebben of advies over de aanschaf van een kettingzaag willen? Neem dan per mail of telefoon contact met ons op!

Productspecificaties Echo kettingzaag CS7310SX

MerkEcho
Type

CS7310SX

Cilinderinhoud73.5cc
Vermogen5.6pk / 4.1kW
Gewicht (excl. brandstof, zaagblad en ketting)

6.8kg

Lengte zaagblad60cm
 
© 2013 - 2022 Zaagkettingdirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel