Lightning Load maaikop Oregon | past op vrijwel alle bosmaaiers | met adaptiebouten

Vorige Artikel 34 van 49 Volgende
€ 39,95 € 29,95 (inclusief btw)

Lightning Load maaikop

Wanneer u altijd met een maaikop heeft gemaaid en niet beschikt over de bevestigingsmiddelen om de boutloze kop, onkruidborstel of maaimes te monteren, is de Lightning Load maaikop de perfecte maaikop voor uw bosmaaier. De Lightning Load maaikop is snel en gemakkelijk te laden door het Lightning Load systeem. Het laden van de maaikop duurt ongeveer 30 seconden en wordt geleverd met Techni 280 maaidraad! Zie het onderstaande filmpje voor instructies! De schaal van de maaikop is met glasvezel verstevigd waardoor deze zeer duurzaam is ten opzichte van andere maaikoppen.

Lightning Load specificaties

De Lightning Load maaikop is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Het verschil tussen beide zit in het geschikte vermogen van de bosmaaier, de spoelcapaciteit en de maximale draaddiameter. Zie onderstaande tabel voor meer specificaties.

Deze maaikop wordt geleverd met 4 adaptiebouten. Dit maakt de maaikop geschikt voor de volgende bosmaaiers: Alko, Alpina, Alpina Castor, Armitse, Bluebird, Dolmar, Echo, Efco, Green Machine, Homelite, Honda, Husqvarna, Ikra, Jonsered, Kaaz, Komatsu Zenoah, Makita, Maruyama, Nikkari, Oleomac, Partner, Red Max, Robin, Shindaiwa/Iseki, Shingu, Solo, Stihl, Tanaka, Tas Tanaka, Weed Eater, Yamaha en meer..

  Kop voor lichte bosmaaier Kop voor zwaardere bosmaaier
Artikelnummer 559060 559059
Max. draaddiameter 3.0mm 4.0mm
Vermogen bosmaaier 25-33cc >33cc
Bosmaaierbuis Recht Recht

© 2013 - 2022 Zaagkettingdirect.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel